Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Nico

Wie is Nico? 

Nico Putman is eigenaar en bezieler van Tuinservice Putman. Hij richtte de firma op in 1994 als eenmanszaak. Vandaag staat hij aan het hoofd van een groeiende en bloeiende zaak. Als meewerkend zaakvoerder vervoegt hij nog elke dag met plezier zijn team van vakmannen op de werf. 

Wie is Alina?

Alina is Nico’s vrouw en rechterhand. Ze is verantwoordelijk voor de boekhouding en de facturatie van Tuinservice Putman. Heb je vragen over kunstgras? Dan ben je bij Alina aan het juiste adres. Zij zorgt namelijk voor een vlotte verkoop en geeft het nodige woordje uitleg.

Alina

Over Tuinservice Putman

Nico studeerde in 1993 af in Tielt als land- en tuinbouwer. De jaren voordien deed hij al veel kennis en expertise op tijdens zijn vakantiejobs en stage bij verschillende tuinaannemers. Hij bleef echter niet op zijn lauweren rusten en startte in 1994 -op zijn twintigste- een eenmanszaak op. Na een aantal jaar stapte Alina mee in de zaak. Vandaag is Tuinservice Putman een bloeiende BV waar kwaliteit en expertise garant staan.

Wij nemen jouw project volledig voor ons rekening, waardoor je slechts één aanspraakpunt hebt. Samen met onze partner-aannemers gaan wij vervolgens aan slag in jouw tuin. Dankzij het uitgebreide machinepark kunnen wij bovendien alle grond- en breekwerken moeiteloos aan. Zaakvoerder Nico vervoegt zijn vierkoppig team trouwens nog steeds met plezier op de werf.